Ob novem letu vam voščijo znani Mariborčani

Na silvestrovo se vsak na svoj način poslovi od starega leta ter pozdravi novo. Nekateri to dojemajo kot priložnost za nov začetek, v računalniškem smislu reset. Občutijo novo upanje, si ustvarijo konkretne načrte, cilje, postavijo nove izzive ali pa spoznajo, da je ostalo še mnogo odprtih vprašanj. Mi smo ob tej priložnosti zbrali novoletne poslanice nekaterih znanih Mariborčanov.

matjaz-salamun-salca

Matjaž Šalamun – Šalca, komik in radijski moderator: “V 2017 si želim, da bi tiste, ki jih mora, v svetu in pri nas, srečala pamet. Želim si, da bi bil NK Maribor prvak in da bi bil srečen vsak. Obljubljam pa, da bom naredil vse, da se mi izpolnijo želje.

Foto: Tibor Golob, Vir: Facebook
Foto: Tibor Golob, Vir: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

Maja Keuc je voščila kar iz Stockholma: “Leto 2016 je bilo tako “kompleksno” leto za večino in prav tako tudi zame. Čutim, da prihajajo neke pozitivne spremembe in jih z odprtimi rokami pozdravljam v letu 2017. Želim si, da bi bila mirnejša v sebi, da bi bila bolj potrpežljiva in živela bolj v sedanjosti. Da bi bili moji bližnji srečni in zdravi in, da bi na svetu vladalo več ljubezni in prijaznosti pred sovraštvom in požrešnostjo.

ilka-stuhec
Ilka Štuhec, alpska smučarka: “Naj bo 2017 vsaj tako dobro kot je bilo letos.” Za prvi vikend januarja, ko bo tekmovala na 53. Zlati lisici pa je dodala: “Upam, da bo prišlo full dosti ljudi mene in ostale punce spodbujat, da bo eno super vzdušje, tako kot vedno zna biti tu v Mariboru.

 

 

Boris Črnič – Boco, vodja stikov z javnostmi Narodnega doma Maribor, znan predvsem po soorganizaciji in promociji Festivala Lent, pa je zapisal: “V prihodnjem letu vam želim smeha, ki sprošča, začudenja, ki navdušuje, zanimanja, ki prinaša občutke sreče in zasanjanosti… Vstopite v novo leto z optimizmom in čim več sonca! Skratka: Merry Poppins and Happy New York!
boris-crnic

Oddaj komentar