Zlata lisica v mestu

51. Zlata lisica

Ta vikend se bo na Mariborskem Pohorju odvila 53. Zlata lisica. Organizatorji obljubljajo, da bo Pohorje (rekordno) polno navijačev in, da bodo z brezplačnim spremljevalnim programom oživljali tudi mestno jedro. Mariborčani in ostali obiskovalci pa se bodo lahko na Snežni stadion brezplačno peljali z avtobusom številka 6.

51. Zlata lisica
51. Zlata lisica

Le še nekaj dni in v Mariboru bomo lahko spremljali enega najbolj odmevnih, mednarodnih športnih spektaklov. Že ta petek, 6. januarja, bo v središču mesta čutiti “lisičkino vzdušje”. Točno opoldne bodo na Trgu Leona Štuklja razglasili rezultate tekmovanja Lisičkini talenti. Ob 18h bo na sporedu prvo letošnje, sicer pa tradicionalno javno žrebanje startnih številk za veleslalom, ki se bo nadaljevalo s koncertom zasedbe Lačni Franc.

Vir: Facebook
Vir: Facebook

V soboto, 7. januarja lahko na Snežnem stadionu od 9.15 dalje spremljate prvi tek veleslaloma na 53. Zlati lisici. Drugi se prične ob 12.15. Ob 18h bodo rezultate razglasili na Trgu Leona Štuklja, sledil bo tradicionalni žreb startnih številk za slalom in nato koncert zasedbe Big foot mama.

Vir: Facebook
Vir: Facebook

V nedeljo, 8. januarja je na Snežnem stadionu na sporedu slalom. Prvi tek ob 9.15 in drugi ob 12.15. Ob koncu tega pa bodo v ciljni areni razglasili rezultate in seveda zmagovalke “pohorskega pokala” za Zlato lisico.

Brezplačni avtobus
Če se do Snežnega stadiona ne odpravite z avtom, lahko prihranite kar nekaj časa in energije za iskanje parkirišča. Vožnja z mestnim avtobusom številka 6 bo za vse obiskovalce brezplačna.

Oddaj komentar