VIDEO: Ljudski vrt postaja prvi negotovinski stadion Slovenije

Boštjan Fabjančič, predstavnik družbe Mastercard Slovenija (levo), Bojan Ban, direktor NK Maribora (desno).

Eden največjih partnerjev Lige prvakov je postal tudi partner Nogometnega kluba Maribor. Bojan Ban, direktor NK Maribora in Boštjan Fabjančič, predstavnik družbe Mastercard Slovenija, sta danes predstavila novo partnerstvo, po katerem bo Ljudski vrt postal prvi negotovinski stadion v regiji. Plačevanja z gotovino ne bo več.

Sodelovanje med NK Mariborom in Mastercardom ni zgolj sponzorstvo, pač pa predvsem partnerstvo, skozi katerega želijo razviti negotovinsko plačevanje in navijačem omogočiti še boljše doživetje na tekmah, so poudarili na današnji novinarski konferenci. Partnerstvo so “okronali” s podelitvijo dresa.

Namesto gotovine klubska kartica
V klubu so se za ta projekt odločili predvsem zato, da bi obiskovalcem Ljudskega vrta zagotovili čim manj čakanja v vrsti. “Računamo, da bomo poenostavili poslovanje in zmanjšali gužve. Smo inovativni in želimo biti prijazni do navijačev. Želimo jim poenostaviti vse nakupe na stadionu in v Vijolč’ni bajti“, je ob predstavitvi novega sponzorskega sodelovanja med drugim povedal Ban. Z brezgotovinskim poslovanjem v Ljudskem vrtu bodo pričeli na prvi evropski tekmi leta. Tisti, ki nimajo plačilnih kartic, bodo lahko v klubu gotovino zamenjali za posebne prehodne klubske kartice. Več v video izjavi.

Brez gotovine, z več ugodnostmi
Gotovinskega plačevanja na stadionu ne bo več, bo pa možno plačevati vstopnice in storitve v gostinskih lokalnih z vsemi plačnimi karticami. Imetniki in uporabniki Mastercardovih kartic pa bodo deležni dodatnih ugodnosti. Predvsem naj bi šlo za popuste pri plačilu določenih pijač, hamburgerjev, hot dogov, pri nakupu navijaških rekvizitov… Točnega seznama ugodnosti še nimajo dokončno oblikovanega, tudi zato, ker bodo storitve dodajali postopoma. “Za vse navijače in tudi obiskovalce Ljudskega vrta smo si želeli skupaj kot partnerji zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo in to je bilo glavno vodilo, kako sva se z gospodom Banom sploh prvič vsedla, pomenila in potem konkretizirala, kaj bi lahko naredili,” je povedal Fabjančič. Več v video izjavi.

Oddaj komentar