Marpromova vikend akcija predprodaje smučarskih vozovnic

Pisker; FOTO. Visit Pohorje

Zadnji počitniški vikend, 31. avgusta in 1. septembra, bo na blagajnah na spodnji postaji Pohorske vzpenjače potekala predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic po ugodnejših cenah.

V času vikend akcije bodo naprodaj vse sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje, prvič pred novo zimsko sezono tudi vozovnica Pohorka. Sezonska smučarska vozovnica za odrasle bo samo 31. 8. in 1. 9. stala 410 evrov (v redni prodaji 500), cena Pohorke za odrasle pa bo sprva znašala 270 evrov (v redni prodaji 370). Vozovnica Pohorka bo v zimski sezoni 2019/2020 veljala od ponedeljka do petka v času dnevne smuke in tudi nočne, medtem ko med vikendi in prazniki ter šolskimi počitnicami (božično-novoletne počitnice, zimske počitnice obeh regij) z njo ne bo mogoče smučati.

Po vikendu bodo cene nekoliko višje
Po zadnjem počitniškem vikendu se bodo cene vseh sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje z 2. septembrom nekoliko zvišale, ponovno pa se bodo zatem dvignile s 1. novembrom. Od takrat bo namreč potekala redna prodaja smučarskih vozovnic za novo zimsko sezono. Uradna otvoritev te je predvidena sredi decembra, če bodo razmere dopuščale, pa bo smuka na Pohorju možna že prej. Ceniki vseh smučarskih vozovnic za sezono 2019/2020 so objavljeni na spletni strani www.visitpohorje.si. Marprom smučarje vabi, da izkoristijo možnost ugodnejšega nakupa v času prihajajoče vikend akcije predprodaje sezonskih vozovnic, ko bodo blagajne pod Pohorjem tako v soboto kot nedeljo
odprte med 7. in 19. uro.

Oddaj komentar