VIDEO: Krajani Kamnice stopili skupaj, opozarjajo na neposluh občine

Strah krajanov Kamnice je velik, po tem, ko so dobili nove zarisane kolesarske pasove po vsem kraju, se bojijo smrtne žrtve. Danes so na Vrbanski, kjer opozarjajo na nevarnost, stopili skupaj.

Opozarjajo, da dnevno prihaja do zelo neprijetnih situacij v prometu po vsem kraju. Poudarjajo, da so na problem opozorili mariborsko občino, a naj bi bili deležni posmehovanja in zanikanja problema.

Mariborska občima vztraja pri svojem stališču in kljub prošnjam krajanom, da jim prisluhnejo, so danes začeli z deli. Na občini se sklicujejo na dovoljene izjeme. Danes izjav iz občine, kljub temu, da so bili na licu mesta, niso želeli dati. Predhodno so nam dejali, da so se s koncesionarjem, še preden so bile označbe izrisane dogovorili,  da premaknejo tudi robnik in s tem zagotovijo zadostno širino parkirnega mesta. Krajani pa menijo, da gre za hitre poteze po tem, ko so ugotovili zmoto.

Krajani bodo vztrajali pri svojem, želijo si, da se kolesarska steza v nasprotno smer odstrani  in upajo na posluh občine. 

 

Oddaj komentar