FOTO: Znan mariborski vloger priredil srečanje z oboževalci

Znan mariborski vloger, znan pod vzdevkom Jack on the Box, se je včeraj v živo srečal z oboževalci, znanci in prijatelji. Prvi Meet&Greet je priredil v Mariboxu, kjer so se družili, pogovarjali, “fotkali”, si skupaj ogledali film “Roparsko gnezdo” in v živo spoznali Jack on the Box-a.

13-letni Jaka, ki bo čez nekaj tednov dopolnil 14 let, je na slovenskem YouTubu prava zvezda. Mladi vloger je s svojimi vlogi iz dneva v dan bolj priljubljen.

Včeraj je vse svoje oboževalce povabil na prvi Mett&Greet. Skupaj so si ogledali film “Roparsko gnezdo” in se pobližje spoznali. Z okrog 400 obiskovalci, oboževalci, prijatelji in znanci je delil avtograme, darila in”selfije”, z nami pa tudi svojo vlogersko dogodivščino.

Kot nam je zaupal Jaka, je z vloganjem začel čisto po naključju, ko sta s sošolcem, ki je pri njem počitnikoval, za šalo posnela kratki video in ga nato objavila na YouTubu. “Odziv na video je bil zelo dober, prav tako pa so bili nad njim navdušeni v šoli,” je dejal in dodal, da ga mu je to dalo navdih za ponovno snemanje. Dodaten zagon mu je v nadaljevanju dajalo število ogledov njegovih videov, ki se je z vsakim objavljenim videom večalo. “V začetku lanskega leta sem se odločil, da bo pričel snemati redno, vsaj enkrat na teden,” pravi Jaka.

Kot nam je danes priznal mladi Mariborčan Jaka, si niti v sanjah ni mislim, da bo priljubljenost njegovega kanala rasla tako hitro. Njegovi videi imajo danes v povprečju več kot 30.000 ogledov.

Včeraj se je v živo družil s skoraj 400 oboževalci iz vse Slovenije, predstavil pa jim je tudi svojega pomočnika – Oskarja. Po končanem ogledu filma je mladega vlogerja presenetil Marcos Tavres, kapetan NK Maribora in mu podaril dres. Dogajanje je popestril tudi znani reper Trkaj. “Res sem hvaležen vsem in vsakemu posebej, ki mi sledijo in me spremljajo, res hvala”, je še ob zaključku večera dejal Jaka.

Več v občinskem informatorju ta ponedeljek ob 18.30, na BK TV.

Kako je bilo na dogodku si lahko ogledate tudi videu – kmalu 🙂

 

Oddaj komentar