Tekmovanje Little fox odpovedano zaradi vremenskih razmer

Little fox, slika iz arhiva.

Smučarsko tekmovanje za male lisičke – Little fox, ki bi se moralo odviti ta vikend, 21. in 22. februarja 2020, je odpovedano zaradi previsokih temperatur in vremena. Organizatorji so namreč ugotovili, da ob trenutnih pogojih ne morejo zagotoviti kakovostne izvedbe programa.

Tako so včeraj zapisali na svoji Facebook strani: “Zaradi vremenskih razmer, ki smučiščem in smučarjem tudi drugod, ne samo pri nas, niso najbolj naklonjene, smo danes ob ponovnem pregledu smučarske proge na Snežnem stadionu, na katerem poteka tekmovanje za Little Fox Race Maribor, sprejeli odločitev, da zaradi varnosti otrok in kvalitetne izvedbe prireditve, ob trenutnih pogojih žal ne moremo izvesti letošnjega tekmovanja in ga tako odpovedujemo.” Zapisali so še: “Za nastalo situacijo nam je, čeprav nanjo nismo imeli vpliva in smo skupaj s podjetjem Marprom, ki skrbi za pripravo smučišč, do sedaj naredili vse, kar je bilo v naši moči, močno žal.”

Tako je vreme, ki je zagodlo že, da se v Mariboru ni moglo izvesti tekmovanje za ženske smučarke zlata lisica, uspelo preprečiti tudi izvedbo tekmovanja malih lisičk, Little fox race Maribor.

Oddaj komentar