Poziv za mlade boksarje – tim Nikkija Osima ponuja priložnost za športni razvoj

Boksar Nikki Osim. Vir: Facebook stran Nikki Osim

Tim mariborskega profesionalnega boksarja Nikkija Osim bo izbral enega mladega boksarja in mu jeseni brezplačno nudil vso podporo pri športnem razvoju na področju boksa. Zato pozivajo mlade boksarje, ki ne želijo izgubiti priložnosti, da se javijo Nikkiju do 20. avgusta.

“Če te boks zanima in se v njem resnično vidiš ter si iz Maribora ali okolice, se prijavi,” so zapisali na Nikkijevi strani in tudi, kaj bodo mlademu boksarju nudili:
• treninge in sparinge,
• fizični razvoj,
• pomoč pri izboru pravilne prehrane,
• vadbo z različnimi priznanimi strokovnimi boksarskimi trenerji,
• sodelovanje za pripravljalnem taboru,
• vso ostalo pomoč.

“Prijaviš se lahko s kratkim opisom, zakaj bi ravno ti bil primeren za pospešeno boksarsko vadbo. Do 20. avgusta nam pošlji: kratek osebni opis, fotografijo, telefonsko številko na email: aopress@gmail.com. O izboru te bomo obvestili konec avgusta,” je še dodano.

Mariborski profesionalni boksar Nikki Osim ostaja ves čas v pripravljenosti, da bi se lahko sprostile profesionalne borbe, ki so zaradi covid-19 po svetu zamrle. V tem času pa se je Osim odločil, da bo izbral mladega športnika – boksarja in mu pomagal na športnih pripravah in s strokovnimi nasveti.

Mladi športniki, ki se želijo biti v svetu boksa, se tako lahko do sredine avgusta javijo Nikkiju Osimu na Facebook oziroma preko maila, izmed prijavljenih pa bo konec avgusta izbral enega, ki mu bo nudil vso pomoč pri razvoju na področju boksa: fizične priprave, sparinge, treninge s priznanimi trenerji iz tima Nikkija Osima. Prav tako bo mu ponudil nekajdnevne priprave.

Nikki Osim o vzroku za pomoč pravi: “Težko je vsem športnikom na začetku svoje poti, zato sem se odločil, da bom s svojimi strokovnim timom pomagal enemu mlademu boksarju, ki ga svet boksa veseli in se dolgoročno vidi v tem športu. Pomoč mladim športnikom se mi zdi nujna za razvoj boksa v prihodnosti.”

Oddaj komentar