Osem članov ekipe NK Maribora ostalo v Turčiji, en član v bolnišnici

FOTO: NK Maribor/Facebook

Konec priprav ob turški obali in vrnitev domov, žal v nepopolni zasedbi, so zapisali na uradni spletni strani. Na čarterskem poletu iz Antalye so se v Maribor namreč vrnili brez osmih predvidenih članov moštva.

V Beleku je tako izmed igralcev v hotelski izolaciji moral ostati Jan Mlakar, prav tako pa tudi člani strokovnega štaba Mauro Camoranesi, Andres Yllana, Saša Gajser, Miguel Enrique Albino, Victor Palacios, pomočnik športnega direktorja Marko Šuler in vodja logistike Janko Veselič.

Vračali se bodo po preteku karantene

Vračali se bodo postopoma, po preteku 10-dnevne karantene, ki je po epidemioloških pravilih predpisana ob zaznanih okužbah v Turčiji. Zgodil se je še dodaten zaplet, ki pa je pod nadzorom. Pomočnik trenerja Andres Yllana je zaradi pljučnice moral v bolnišnico, njegovo stanje pa je stabilno in se dobro počuti. Kondicijski trener Miguel Enrique Albino pa je bil preventivno, zaradi povišane telesne temperature, prav tako sprejet v bolnišnico, vendar bo po opravljenem pregledu prepeljan nazaj v hotelsko izolacijo.

Spet doma. Konec turške misije, od srede zaključni del priprav v Mariboru.

#MiSkupajEnoSmo

Objavil/a NK Maribor dne Ponedeljek, 01. februar 2021

Oddaj komentar