Mariborske futsaliste čaka naporen teden

FOTO: Jure Veber – PROEN Maribor

Med 23. in 26. novembrom bo Dvorana Tabor Maribor prizorišče elitnega dela Futsal Lige Prvakov. Nasprotniki ŠD Brezje Maribor bodo težki. Pomerili se bodo z futsalisti Inter Moviestar iz Španije, Ekonomac Kragujevac iz Srbije in Chrudim iz Češke. 

Čeprav nismo favoriti, lahko sanjamo in zagotovo bomo presenetili,” je na današnji tiskovni konferenci pred pričetkom prvenstva povedal trener Mariborčanov, Robert Grdović.

Mariborčani bodo svoje tekme odigrali v večernih urah, prva bo na sporedu že to sredo 23.11.2016 ob 19. uri v Dvorani Tabor, ko se bodo pomerili z osemkratnim prvakom Srbije, Ekonomac Kragujevac.

futsal-tiskovna

Vse oči so na tem prvenstvu zagotovo uprte v španski Inter, saj prihaja ikona malega nogometa, Portugalec Ricardinho. Po težkem tednu, mariborske futsaliste čaka še naporna sobota, ko se bodo pomerili ravno s Španci. “Čaka nas težak boj, ampak verjamem, da lahko tudi mi presenetimo. Ciljamo in želimo si zmag na prvenstvu, četudi pa ne dosežemo dobrih rezultatov, smo lahko kljub temu ponosni nase,” je dejal Grdović.

Ekipa je pripravljena

Da je vzdušje v ekipi odlično, je potrdil kapetan Matej Fideršek. Dodal je, da se zaveda, da jih čaka naporen teden z malo počitka. “Prvo tekmo želimo odigrati na visoki ravni, do druge tekme pa se moramo čim bolje pripraviti na Čehe, da bi se potem s šestimi točkami lotili Špancev v soboto,” je dejal Fideršek.

Vstopnice so v prodaji za 15 evrov za vseh 6 dni prvenstva, cena posamezne vstopnice pa znaša 8 evrov.

 

Oddaj komentar