Ko je obula normalne čevlje, je zajokala

FOTO: Facebook Marjan Beranič

Lani je uspelo. Po večletnem boju z deformiranimi stopali in iskanjem pomoči, se je deklici izpolnila največja želja. Obula je normalne čevlje.

Trenutek na katerega je Lana čakala 8 dolgih let. Obula je normalne čevlje,” je pod objavo fotografij zapisal njen oče Marjan Beranič.

Solze sreče male Lane zagotovo nikogar niso pustile ravnodušnega.

FOTO: Facebook Marjan Beranič
FOTO: Facebook Marjan Beranič

Spomnimo samo, kakšne čevlje je Lana nosila še pred dvema mesecema…

lana čevlji veliki

Lana in njen oče sicer že komaj čakata, da se vrneta domov k svojim najdražjim. Na Floridi v bolnišnici je Lana namreč že od 1.1.2017, ko sta z očetom odpotovala k dr. Paleyu, ki je bil pripravljen opraviti zapleteno operacijo Laninih deformiranih stopal.

Spomnimo. Lanino zgodbo so spremljali mnogi po Sloveniji. Njena stopala so rasla mnogo prehitro. Pri petih letih je imela tako velika, kot jih ima odrasel človek. Pri 7. letih je Lana nosila številko 40, model čevljev sicer prilagojen njenim širokim stopalom. Rešitve niso našli nikjer, razen v Združenih državah Amerika. Dr. Paley je namreč bil edini, ki je bil pripravljen tvegati in operirati njena stopala. Po dolgotrajnem okrevanju in terapijah, je Lana končno lahko stopila na več kot prepolovljena stopala. Fotografije pa zagotovo povedo več kot tisoč besed.

FOTO: Facebook Marjan Beranič
FOTO: Facebook Marjan Beranič

Morda vas zanima tudi:

 

 

Oddaj komentar