Kako presenetiti mamo? S pozornostjo za materinski dan

Marec je tradicionalno »ženski« mesec, saj poleg dneva žena v Sloveniji 25. marca obeležujemo tudi materinski dan.

Po osmem marcu, ko so praznovale vse dame širom sveta, imajo ob začetku pomladi svoj poseben praznik tudi mame. Na ta dan jih lahko presenetimo z drobno pozornostjo, ki jim bo ogrela srce. Če jim ob tem podarimo še nekaj svojega časa, jim lahko zares pričaramo nepozaben dan!

Kako presenetiti mamo?

Ste že izbrali darilce za svojo mamo ob prihajajočem materinskem dnevu? Pri izbiri vam lahko priskočijo na pomoč prijazni prodajalci v mariborskem Europarku. Če vaša mama rada kuha, se bo zagotovo razveselila nove knjige kuharskih receptov, dragocenega pribora ali kakšnega drugega uporabnega kuhinjskega pripomočka. Darilo, ki ga bo vesela vsaka mama, je prav gotovo tudi izbran parfum ali izdelki za nego kože. Preden se odločite za nakup negovalne kozmetike, pa se prepričajte o maminih željah, da boste res izbrali nekaj po njenem okusu.

Če niste prepričani o svoji izbiri, boste morda raje posegli po izdelkih za dekoracijo doma. To je zelo »žensko« darilo, s katerim skoraj ne morete zgrešiti. Si morda želite mami podariti nekaj bolj osebnega? V tem primeru bo pravo darilo kos nakita, dragocena svilena ruta ali skrbno izbran čajni servis, ki mu za piko na i lahko dodate še poseben nabor čajev. Lahko pa se odločite tudi za večno klasiko in mami podarite dobro knjigo s področja, ki jo najbolj zanima.

V Europarku boste našli darilo za vsak okus. K svojemu darilu dodajte še poseben cvet ali šopek rož, ki jih ima vaša mama najraje, in presenečenje bo popolno.

Oddaj komentar