Bo Kronaveter zaigral v vijoličnem dresu?

Rok Kronaveter, vir: NK Olimpija

Na spletni strani nogometnega kluba Olimpija so zapisali, da je izkušeni vezist iz Štajerske izrazil željo po menjavi okolja.

Olimpijin vezist Rok Kronaveter je na včerajšnjem sestanku obvestil vodstvo NK Olimpija o tem, da po koncu sezone ne bo podaljšal pogodbe in bo poiskal drug klub. Ta hip ni znano, kje bo Rok v bodoče igral, med možnimi kandidati pa so tudi domači tekmeci, zato se prav gotovo poraja vprašanje ali bo morda prihodnjo sezono Štajerec oblekel vijolični dres. Vodstvo NK Olimpija je izrazilo polno razumevanje za Kronavetrovo željo da si, po izjemno uspešni karieri v NK Olimpija, poišče nove športne izzive.
Na spletni strani Olimpije so zapisali še, da je vodstvo kluba ocenilo, da je prišel čas, da se zahvali Roku Kronavetru za vse izjemne dosežke, s katerimi je bistveno pripomogel k uspehom NK Olimpija v preteklih štirih sezonah. Njegovo ime bo, brez dvoma, visoko zapisano na seznamu najbolj zaslužnih igralcev v zgodovini NK Olimpija.
32-letni Kronaveter je za zeleno-bele odigral 112 tekem, na katerih je dosegel 50 golov in 14 asistenc, s klubom pa je osvojil dva naslova državnega prvaka in en pokalni naslov.
Tudi predsednik NK Olimpija se je Roku Kronavetru osebno zahvalil za sodelovanje: “Žal mi je, da Rok odhaja, v teh letih smo skupaj naredili veliko lepega za Olimpijo in nogomet v Ljubljani, a moramo upoštevati tudi njegove želje. Roku velika hvala in še veliko uspehov v nadaljnji karieri,” je po sestanku dejal predsednik NK Olimpija Milan Mandarić.

Rok, hvala za tvoj doprinos klubu in veliko sreče v nadaljnji karieri, so še zapisali na klubski spletni strani. Bo torej srečo v nadaljnji karieri pomenila vijolična barva?

Oddaj komentar