FOTO: Ekipa Princa z Bel Aira po 20 letih

FOTO: Instagram

Več kot 20 let je minilo odkar smo spremljali serijo “Princ iz Bel Aira”. Čeprav je jasno, da ustvarjalci serije več ne bodo snemali, se je igralska zasedba ponovno zbrala. In kakšni so danes?

Kljub mnogim protestom oboževalcev, ustvarjalci serije Princ iz Bel Aira zagotovo ne bodo več snemali. Ekipa pa se je kljub vsemu še enkrat zbrala in druženje obeležila s fotografijo, ki se je bliskovito razširila po družbenim omrežjih.

instagram princ iz bel aira

Čeprav je fotografija v trenutku postala hit, pa je mnoge spomnila tudi na pokojnega Jamesa Averyja, priljubljenega strica Phila, ki je umrl leta 2013, zaradi zapletov pri odprti operaciji srca. Skupinsko fotografijo igralcev je objavil Alfonso Riberio, ki je upodobil Willovega bratranca Carltona. Ob fotografiji pa je zapisal: “Vedno je lepo preživeti čas z družino “Princa iz Bel Aira”. Želim si, da bi tudi James Avery bil z nami in naredil to fotografijo popolno.

Ob njem so Tatyana Ali (Ashley Banks), Karyn Parsons (Hilary Banks), Will Smith (Will Smith), Daphne Maxwell Reid (Aunt Viv) in Joseph Marcell (Geoffrey).

Oddaj komentar