VIDEO: Mariborčani odleteli v Gruzijo

Danes so nogometaši NK Maribora z letališča Edvarda Rusjana odleteli novim zmagam naproti. Na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko ligo se bodo ta četrtek pomerili z gruzijsko ekipo Chikhura.

Z letališča Edvarda Rusjana so danes vijoličasti odleteli novim zmagam naproti. Prva tekma 2. kroga kvalifikacij za ligo Europa jih čaka ta četrtek ob 18.00, ko bodo igrali z gruzijsko ekipo Chikhura. Obrambni igralec NK Maribora in trener NK Maribora, Saša Ivković in Darko Milanič, pričakujeta težko tekmo in zmago vijoličastih. “Sigurno, da pričakujemo težko tekmo. Zagotovo bomo igrali kot pravijo z eno zelo “trdih” ekip, a smo se pripravljali na to,” je dejal Ivaković, ter dodal:

Tudi Milanič je bil mnenja, da bo tekma težka. Kot je povedal, veljajo Gruzijci za tehnično sposobne igralce, zato bo po njegovem najpomembnejša “posamična priprava”.

Na pot se je podalo 22 igralcev: Handanović, Cotman, Pirić, Rajčević, Šuler, Ivković, Uskoković, Viler, Kolmanič, Vrhovec, Dervišević, Pihler, Cretu, Hotić, Kramarič, Bajde, Vršič, Mešanović, Tavares, Mlakar, Zahović in Mulahusejnović. Zaradi poškodbe je doma ostal Milec, Šuler in Rajčević pa sta po oskrbi spet med kandidati za nastop.

 

Oddaj komentar