Bo naposled le uspelo najti najemnika gostilne Pri treh ribnikih? To so pogoji najema

V tekmovanju za najboljšo turistično destinacijo v letu 2023 je Maribor zasedel odlično tretje mesto in prejel naziv najboljše evropske kulinarične destinacije.

“Vse zainteresirane ponudnike pozivamo, da v najlepši gostilni v mestu najdete izziv in dokažete, da je Maribor vreden tega naziva, ter jo napolnite z izbranimi lokalnimi okusi, ki bodo v mestni park pripeljali najzahtevnejše domače in tuje gurmane,” so pozvali iz Mestnih nepremičnin.

Družba Mestne nepremičnine d.o.o. poziva vse zainteresirane ponudnike k oddaji ponudbe za najem gostilne »Pri treh ribnikih« na naslovu Ribniška ulica 9, 2000 Maribor. Nepremičnine se oddajajo v najem za izvajanje gostinske dejavnosti s ponudbo lokalne hrane, slovenskih jedi in vin.

“Z MO Maribor smo ponovno pogledali celotno sliko razvoja Mestnega parka in potrdili skupni cilj, da želimo stabilnega, zanesljivega in dolgoročnega partnerja za oživitev objekta Gostilna pri treh ribniki,” so zapisali in dodali: “Predvsem zato, da bomo lahko skupaj udejanjili celotno širšo sliko, ki se bo v naslednjih mesecih in letih nadaljevala z dodatnimi novitetami, tako znotraj samega parka, kot na mestnih gričih in povezavah s starim mestnim jedrom ter prenovljenim Lentom.”

V ta namen so se odločili ponuditi novemu najemniku časovno obdobje najema, ki zagotavlja zagon in razvoj ter investicijsko upravičenost. V novem pozivu dajejo možnost najema na 10 let!

“Oddajamo 334 m2 gostinskih površin, 90 m2 pomožnih prostorov v glavnem objektu in zunanja skladišča v izmeri več kot 150 m2 ter zunanje vrtove v skupni izmeri 140 m2. Minimalna najemnina za vse našteto je 2.500 eur. Najemnik bo imel kasneje možnost dodatno najeti tudi vrt nad objektom, ki je razporejeni v terase, zajema pa točilni pult, odrti žar in seveda separeje za goste.”

“Želimo biti uspešni, smo odprti za prilagoditve, ampak vztrajamo na ključnem poslanstvu tega znanega gostinskega lokala. Ponudba lokalne hrane in regionalnih vin, sodelovanje z lokalnimi pridelovalci hrane ostaja tako kot v prvem razpisu tudi tokrat vključena v pogoje sodelovanja, z najemnikom,” zapišejo.

 

Oddaj komentar