FOTO in VIDEO: Rok Bagoroš živi svoje sanje

Vir: Youtube, film Living the dream

Rok Bagoroš, 27-letni Radenčan danes kot stunter živi svoje sanje, a pripeljati do sem ni bilo enostavno. Začel je dobesedno iz nič, štel je kovance za bencin in verjel, da je s trdim delom vse mogoče. Danes to dokazuje tudi v dokumentarnem filmu LIVING THE DREAM.

Vir: Youtube, film Living the dream
Vir: Youtube, film Living the dream

Za zgodbo o uspehu se skriva modrost, ki je precej trmastega fanta iz Radencev gnala, da si je že kot najstnik namesto pijače kupoval bencin. Ta mu je služil kot gorivo v dveh pomenih: dobesedno v rezervoarju motorja, pa tudi kot napajalna sila doseganja sanj. “Nikjer ne piše, da velikih stvari ni mogoče ustvariti iz nič. Nič je le začetek. Vse se začne, ko v sebi začutimo pravo strast”, je le del globokega in motivacijskega Rokovega sporočila. Znan je kot ambasador znamke KTM in ambasador (dobre) volje. Ni ga (bilo) strah padcev, na prvi pogled nemogočih izzivov, odrekanja in včasih tudi težkih trenutkov in bolečin.

Vir: www.rokbagoros.com
Vir: www.rokbagoros.com

Rokovo energijo strasti so opazili tudi člani brazilske produkcijske ekipe Bufalos, ki prek Youtube kanala Webmotors pripovedujejo zgodbe o izjemno predanih posameznikih. Nastal je portret Roka Bagoroša – športnika, ki je tako posnel tudi motivacijski film za sanjače vseh narodnosti in vseh socialnih slojev.

Vir: www.rokbagoros.com
Vir: www.rokbagoros.com

Z motorjem celo pod vodo
Rok je na edinstven način nase opozoril tudi maja 2016, ko je kot prvi stunt motorist na svetu svoje trike izvajal kar 432 metrov pod morsko gladino. Takrat se je družil z beduini puščave Wadi Rum, raziskoval tisti “Rdeči planet”, ki ga je v filmu Marsovec obiskal Matt Damon, se družil z Davidom Coulthardom in se vrnil domov s peskom v čevljih.

Oddaj komentar