Znani izvajalci Čarobnega decembra 2019

Čarobni december 2017, foto: M. Pigac

Mestna občina Maribor je sporočila izvajalce programa Čarobnega decembra 2019, ki se bo odvil na osrednjem prizorišču od 29. novembra do 31. decembra 2019. Med nastopajočimi bodo Nina Pušlar, Tony Cetinski, Challe Salle, Crvena jabuka, Senidah, skupini Muff in Gadi ter več lokalnih skupin. Na silvestrovo bo za vstop v novo leto poskrbela skupina Big foot mama.

Agencija Damn, ki jo je Mestna občina Maribor izbrala kot producenta, je namreč podpisala pogodbe z izvajalci, ki bodo decembra nastopali na Trgu Leona Štuklja. Poleg že omenjenih bodo nastopile še lokalne skupine, kot so Alo!Stari, Papir, Groovokado, ter drugi slovenski izvajalci. Obljubljajo tudi stand-up večer z znanimi stand-up komiki Evo Virc, Rokom Škrlepom, Maticem Kokošarjem in komikom presenečenja. Med tednom bodo za glasbeni program s tematskimi večeri skrbeli didžeji; DJ Stojko, DJ Maj, DJ Berny, DJ Ney, DJ Skok in DJ Lexy. Pripravljajo tudi večer elektronske glasbe, za katerega bosta skrbela didžeja Tim Urbanya in Mike Vale.

Čarobni december 2017, foto: M. Pigac

Letos uvajajo tudi novost: produkcijo videokoncertov oziroma posnetkov koncertov največjih svetovnih zvezd: Sting, AC/DC, Coldplay, The Rolling Stones, Ed Sheeran, v času božičnih praznikov pa še Andrea Bocelli. Na glavnem odru na Trgu Leona Štuklja bodo v nekaterih popoldnevih tudi druge prireditve. Konec decembra pa se bo od vseh, ob odhodu v svoje pohorsko domovanje, tudi letos poslovil Dedek Mraz.

Oddaj komentar