Lačni? Kam v Mariboru na kosilo?

Slika je simbolična

Ste že kaj lačni? V Mariboru ne zmanjka idej, kam se odpraviti na kosilo. Predlagamo vam nekaj restavracij, kjer se boste zagotovo najedli.

1. Ancora; Ocena na Onmuvo: 4,80

Si želite hrano dobre stare italijanske kuhinje? Se vam ob mislih na hrustljave pizze iz krušne peči kar sline pocedijo? Morda imate radi ribe, okusne lignje, morske rižote, solate,…Ali pa želite le kaj prigrizniti, posedeti v prijetnem vzdušju in popiti dobro kavico? Zato in še več je tukaj za vas Ancora. Najbolj pogost komentar uporabnikov na spletni strani Onmuvo pa je: “Odlična hrana in prijazna postrežba.”

2. Šiš; Ocena na Onmuvo: 4,90

Šiš je fast food okrepčevalnica, ki je svoja vrata odprla leta 2012. Ponuja vam različne balkanske dobrote in hamburgerje. Zase pravijo, da se boste pri njih zagotovo najedli kot Tito. Zraven odličnih hamburgerjev, ponujajo tudi solate, tortilje, plošče in različen krompirček. Lačni ne bodo niti študentje.

3. Al Capone; Ocena na Onmuvo: 4,20

Al Capone se nahaja v Mariboru na Pobreški cesti 18, v Europarku. Na tej lokaciji imate brezplačen wifi, študentske bone in brezplačno parkirišče. Pod komentarji pa se znajdejo tudi: “Hitra postrežba in dobra hrana”

4. Leon; Ocena na Onmuvo: 4,80

“Prava izbira za odličen (in zdrav!) začetek dneva. Smoothiji, sendviči, sladki prigrizki, kavice…. priporočam vse,” je zapisala ena izmed uporabnik spletne strani Onmuvo.com.

5. Rožmarin; Ocena na Onmuvo: 5,00

Kavarna, restavracija, klub in vinoteka v središču Maribora. V modernem, urbanem, »rožmarinovem« ambientu se prepustite kulinaričnim užitkom ob sveži, sezonski ter lahki sredozemski hrani, ki smo jo v Rožmarinu tudi štajersko obarvali. Prostor z vsebino, kjer lahko organizirate poslovne sestanke, obletnice, poslovna srečanja, rojstnodnevna praznovanja, novoletne zabave. Na podlagi vaših želja bomo skupaj z vami pripravili popolno kulinarično in/ali zabavno doživetje.

6. Cantante; Ocena na Onmuvo: 4,80

Kubanska kuhinja je raznolika, a hkrati enostavna in preprosta, kuhinja, ki ni nikdar utrujala z merjenjem, tehtanjem, vrstnim redom ali časom priprave. Zato se ji preprosto prepustite!

7. Alf; Ocena na Onmuvo: 4,80

Ali iščete lokal, kjer vam lahko ponudijo raznoliko hrano na enem mestu? Potem vas vabijo v 200 let star ambient na Lentu. Splavarski prehod je v bližini Stare trte. Najdete nas tudi iz smeri Koroške ceste. Tukaj vam dnevno ponujamo več vrst malic, 35 vrst kosil, družinske pice, rižote, testenine, lepinje, ribe, študentska kosila,…

Slika je simbolična
Slika je simbolična

8. Pobreški hram; Ocena na Onmuvo: 5,00

Njihov slogan na spletni strani se glasi: “Vsaki dan Pobreški hram dobro hrano ponuja vam.” S prijetnim domačim ambientom, prijazno strežbo ter seveda dobro hrano vas bodo razvajali v hramu. 

9. Roma; Ocena na Onmuvo: 4,00

Skrbno urejena pizzerija in špageterija Roma vas vabi v prijeten ambient, kjer vas bo prijazno osebje razvajalo z okusnimi picami in drugimi italijanskimi specialitetami, kot so testenine z raznovrstnimi omakami in salsami, lazanje, rižote, kaneloni, zrezki, solatni krožniki in seveda sladicami.

10. Pri Florjanu; Ocena na Onmuvo: 3,60

V tej lokalni kavarni in restavraciji se lahko posladkate s pecivom in torticami, lahko uživate ob kavi ali pa se preprosto ustavite in se razvajate z vrhunskimi okusi. S svojo drugačno kulinarično zgodbo pritegnejo najrazličnejše in zadovoljijo tudi najzahtevnejše goste. Dobrodošli v svetu kulinaričnih užitkov, ki preseneča in zadovoljuje brbončice dobrojedcev in ustvarja željo po vrnitvi.

Če vas zanimajo še ostale lokacije v Mariboru, kamor se lahko odpravite na dobro kosilo, preverite tukaj.

Oddaj komentar