VIDEO: To soboto VegaMarket na Mali tržnici

To soboto, 6. oktobra, Slovensko vegansko društvo na Mali tržnici v Mariboru pripravlja VegaMarket. Dogodek se bo odvijal med 8. in 13. uro, namenjen pa je predvsem vegetarijancem in veganom, seveda pa bo zanimiv tudi ostalim obiskovalcem.

Posebnost te sobote na Mali tržnici bo zagotovo v tem, da se bodo založili z vsemi mogočimi veganskimi izdelki, pripravili bodo tudi veliko idej na okusen “brunch”, predstavili pa bodo tudi nekaj dobrodelnih organizacij, ki delujejo na področju zaščite živali v Sloveniji. Podrobnosti pa si poglejte v videu prispevku iz oddaje Report.

Dan odprtih vrat v Zavetišču za živali

To soboto bo pestro tudi v mariborskem Zavetišču za živali, ko bodo pripravili dan odprtih vrat. Na voljo bodo ogledi in posvojitve živali, izvedli pa bodo tudi izobraževanje za sprehajalce, kratko izobraževanje za skrbne lastnike muc, lahko pa se boste tudi posladkali, v delavnicah pa risali  in ustvarjali eko denarnice. “Našim kosmatincem boste lahko pomagali z nakupom dobrodelne svečke, s katero boste sodelovali v srečelovu, izkupiček pa bo namenjen nakupu priboljškov in pripomočkov za nego psov in mačk v zavetišču,” sporočajo iz Snage. Druženje se bo pričelo ob 9. uri in bo trajalo do 15. ure.

Oddaj komentar