VIDEO: Vrtec OŠ Gustava Šiliha ob 50. letnici pripravili akcijo 50 kilometrov

Predšolski oddelki s prilagojenim programom, vrtec pri OŠ Gustava Šiliha letos praznuje 50 let. Že pred pet desetletji si je bila stroka enotna, da tudi predšolski otroci s posebnimi potrebami potrebujejo strokovno obravnavo, družina pa potrebno podporo. Kako delujejo danes pa si oglejte v prispevku.

Pripravili so akcijo 50 kilometrov za 50 let

Vrtec pri osnovni šoli Gustava Šiliha obiščemo ravno v času ko se otroci zabavajo na igrišču. Mikrofona in kamere so veseli in pokažejo kaj znajo. Vzgojitelji so nenehno ob otrocih, skupaj se spustijo tudi po toboganu.

Ker zaradi epidemioloških razmer svečane prireditve niso mogoče so za vse njihove podpornike, starše, družine skupine v vrtcih, posameznike, pripravili akcijo 50 kilometrov za 50 let.

“To pomeni, da bomo vsi prijavljeni v mesecu maju v okviru svojih družin, posamezno ali v vrtčevskem mehurčku, prehodili 50 kilometrov. Tedensko bomo od udeležencev zbrali število prehojenih kilometrov in jih javno objavili na naši spletni strani. Ob zaključku akcije bomo naključno izžrebanim poklonili praktične nagrade,” so nam pojasnili v vrtcu.

Več pa v prispevku spodaj.

Oddaj komentar