V Mariboru bo srečanje preko 120 podjetij iz 13 držav

Vir: Mariborska razvojna agencija

V Mariboru bo konec oktobra Jugovzhodno evropsko poslovno srečanje pod imenom SEEmeet Slovenia 2017, ki se ga bo udeležilo preko 120 podjetji iz 13 držav.

Osnovni cilj projekta je ponuditi platformo, na kateri lahko podjetja najdejo ali nadgradijo že obstoječe poslovne povezave v Jugovzhodni Evropi in se povežejo z novimi poslovnimi parterji in priložnostmi.

Organizatorji enega izmed največjih poslovnih srečanj v Jugovzhodni Evropi v letu 2017 so Mariborska razvojni agencija, Regionalna razvojna agencija za Koroško, Razvojni center Novo Mesto, Razvojni center Murska Sobota, Regionalna razvojna agenciji Posavja, Regionalna razvojna agenciji Zasavja, Razvojno informacijski center Bela krajina in Razvojni center Kočevje Ribnica.

Program dogodka bosta s svojim predavanjem popestrila dva strokovnjaka Branko Žunec s tematiko Motivacija in prodajni coaching, predavanjem o prodajnih tehnikah in pristopih ter Dušan Vrban na temo Internet of things in digitalizacija.
Dogodek bo potekal 24. in 25. oktobra v hotelu Habakuk pod Pohorjem, več informacij je na voljo na naslovu www.seemeet.si.

Oddaj komentar