Umora ženske osumljen njen mož, ta je bil po dejanju udeležen v prometni nesreči

Slika je simbolična.

Dopoldan so mariborski policisti  obvestili, da so bili danes, malo pred 6. uro obveščeni, da je bila na območju PP Slovenska Bistrica, v svoji stanovanjski hiši, najdena mrtva ženska. Kriminalistična preiskava je potrdila prve ugotovitve, da je 76-letna ženska umrla nasilne smrti.

Ogleda kraja dejanja še vedno opravljajo mariborski kriminalisti, pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurnega državnega tožilca iz ODT v Mariboru.

Po zločinu udeležen v nesreči

V dosedanji kriminalistični preiskavi je bilo ugotovljeno, da je storitve dejanja osumljen njen 77-letni mož. Osumljenec je bil sam udeležen v prometni nesreči in se zaradi hudih poškodb zdravi v UKC Maribor.

Kriminalistična preiskava še vedno intenzivno poteka, zato več informacij še vedno ne morejo nuditi, sporoča Šadl in doda: “V interesu preiskave tudi ne moremo razkriti načina in sredstva, s katerim je bilo dejanje izvršeno, prav tako še vedno ugotavljamo motiv dejanja in okoliščine udeležbe osumljenca v prometni nesreči.”

Je pa Miran Šadl še pojasnil da navedbe nekaterih medije, da je osumljenec imel izrečen ukrep prepovedi približevanja, ne držijo.

Oddaj komentar