Tamara Zidanšek: “Lepo je pomisliti na to, da sem igrala proti trem tako dobrim igralkam”

FOTO: Tamara Zidanšek/Facebook

Teniška sezona se je končala in najboljši teniški igralci in igralke se že pripravljajo na novo. Ta pa je polna negotovosti in neznank. Kaj pričakuje v sezoni 2021 in še marsikaj drugega pa je v Facebook pogovoru za Tenis Slovenija zaupala Tamara Zidanšek.

Zidanškova je še tretje leto zapored končala med prvo stoterico. Trenutno je med posameznicami na 87. mestu lestvice WTA, v igri dvojic pa je 57. Prav na zadnjem turnirju v Linzu je skupaj z Arantxo Rus zmagala in prišla do tretje turnirske zmage. Kot zanimivost pa se lahko izpostavi podatek, da je med posameznicam letos igrala proti trem nekdanjim prvim igralkam na svetu.

V Avstraliji proti Sereni Williams

Januarja je na OP Avstralije v drugem kolu izgubila proti Sereni Williams, marca je v Mehiki premagala Victorijo Azarenko, septembra pa je na OP Francije tesno izgubila proti Garbine Muguruzi. “To so bile res lepe izkušnje. Proti Sereni in Viktoriji sem igrala na začetku leta, pred tem kaosom v svetu. Takrat še nismo vedeli, kaj se bo zgodilo. Res sem dobro igrala in napredovala, potem pa je prišel ta karambol, ko se je vse ustavilo. Z Garbine sem igrala v Parizu. To je bil res dober dvoboj, res sem dobro igrala. Lepo je pomisliti na to, da sem igrala proti trem tako dobrim igralkam,“ je med drugim povedala Zidanškova.

Oddaj komentar