Stefan Žabić podaljšal sodelovanje z RK Maribor Branik

Štefan Žabić, RK Branik Maribor. Foto: Anamarija Valentina Dajnko

Krožni napadalec Stefan Žabić se je s klubskim vodstvom dogovoril, da bo tudi v sezoni 2021/22 nosil dres RK Maribor Branik.

22-letni Žabić, ki je sicer “zrastel” v celjski rokometni šoli, bo tudi v novi sezoni ostal v štajerski prestolnici. Zanj bo to tretja sezona v Mariboru, kjer je vselej dobil veliko priložnosti za dokazovanje.

Žabić meni, da se bodo v naslednji sezoni še bolj spoznali

Žabić je ob odločitvi povedal, da je pretehtalo, da v Mariboru res veliko igra in s tem napreduje. “Trener mi zaupa, zaupa mi tudi vodstvo kluba. Gre za zdravo sredino, kar je pri mojih letih za napredovanje najbolj pomembno,” je še izpostavil in dodal: “V naslednji sezoni se bomo še bolje poznali, še eno dodatno leto bom z ekipo iz Maribora, kar bo pomenilo še korak naprej pri uigranosti. S Simonom Razgorjem bomo pridobili enega zelo izkušenega igralca in mislim, da so to dobri in trdni temelji za izgradnjo uspešne sezone.”

V letošnji ligi dosegel 17 golov

Krožni napadalec je v letošnji ligi NLB na 17 tekmah dosegel 48 golov, februarja pa prišel tudi do svojega 100. gola v vijoličastem dresu. Prepričani smo, da bo Žabić v prihodnjem letu še napredoval in da bo zelo pomemben pri doseganju zastavljenih ciljev klubskega vodstva, so zapisali pri RK Branik Maribor.

Oddaj komentar