POTRJENO: Z mariborskega letališča vsak teden do Splita in Dubrovnika

Letalska družba VLM Airlines je danes objavila sezonski redni povezavi z letališča Edvarda Rusjana Maribor na dve destinaciji na jadranski obali: Split in Dubrovnik. Polete s turbopropelerskim letalom Fokker 50 bodo izvajali ob torkih.

Povratne letalske vozovnice so že v prodaji, in sicer boste za polet na relaciji Maribor – Split odšteli najmanj 78 evrov, na relaciji Maribor – Dubrovnik pa najmanj 98 evrov. “Za vse potnike, ki letijo na omenjenih linijah, je parkiranje na območju letališča Edvarda Rusjana Maribor brezplačno“, so sporočili iz družbe VLM Airlines. Tedenske operacije med Mariborom in Splitom ter Mariborom in Dubrovnikom se bodo odvijale od 8. do 29. avgusta.

Vir: http://flyvlm.force3.be

Namesto iz Maribora v črnogorski Tivat iz Italije
Potem ko je pred nekaj dnevi po medijih zaokrožila neuradna informacija, da naj bi VLM Airlines z mariborskega letališča nudili tudi prevoze do črnogorskega Tivata, so slednjega sedaj očitno zamenjali z Dubrovnikom. Poleg rednih letov iz Maribora do Splita in Dubrovnika, pa bodo opravljali tudi sezonske lete iz Italije na Hrvaško, v Grčijo ter Črno goro.
Morda vas zanima tudi:
Iz Maribora z letalom v Split in Tivat?

Oddaj komentar