Iz Maribora z letalom v Split in Tivat?

Po naših neuradnih informacijah naj bi že danes bilo možno kupiti vozovnice za polet iz mariborskega letališča v Split in črnogorski Tivat. 

Po poročanju nekaterih medijev naj bi letalski prevoznik VLM Airlines že v avgustu ponujal lete z mariborskega letališča v Split in črnogorski Tivat. Vozovnice za polet naj bi bilo možno kupiti že danes. Cena za nakup povratne vozovnice za Split bi bila od 78 evrov, za Tivat pa od 98 evrov naprej.

Informacijo smo preverili na Aerodromu Maribor. Pisno so odgovorili: “Za zdaj še nimamo uradnih informacij s strani prevoznika, zato  ne moremo potrditi informacij. Če bodo destinacije potrjene, vas bomo o tem nemudoma obvestili.”

Trenutno pa z mariborskega letališča, kjer so letos našteli okrog 2000 prepeljanih potnikov, se največ letov poslužujejo nogometaši Maribora in druge nogometne ekipe.

 

1 KOMENTAR

  1. […] Namesto iz Maribora v črnogorski Tivat iz Italije Potem ko je pred nekaj dnevi po medijih zaokrožila neuradna informacija, da naj bi VLM Airlines z mariborskega letališča nudili tudi lrevoze do črnogorskega Tivata, so slednjega sedaj očitno zamenjali z Dubrovnikom. Poleg teh, rednih letov iz Maribora do Splita in Dubrovnika, pa bodo opravljali tudi sezonske lete iz Italije na Hrvaško, v Grčijo ter Črno goro. Morda vas zanima tudi: – Iz Maribora z letalom v Split in Tivat? […]

Oddaj komentar