Poštar Pavli polni šolske torbe

Zveza prijateljev mladine Slovenije in Pošta Slovenije z  današnjim dnem že peto leto zapovrstjo začenjata skupno akcijo pod imenom Poštar Pavli polni šolske torbe.

V omenjeni akciji bosta zbirali denar za nakup učbenikov oziroma šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin in materialne prispevke v obliki zvezkov, barvic, svinčnikov ter drugih šolskih potrebščin.

Pomagajte lahko tudi vi 

Finančno pomoč lahko posamezniki prispevajo z nakazili na TRR: SI56 6100 0000 3512 232, namen: ‘Poštar Pavli polni šolske torbe‘, ali s pošiljanjem SMS-ov na telefonsko številko 1919 s ključno besedo SMEH1, s čimer prispevajo 1 EUR, ali s ključno besedo SMEH5, s čimer prispevajo 5 EUR.

Posamezniki, ki se bodo odločili za materialne prispevke, lahko kupijo šolske potrebščine v poslovalnicah Pošte Slovenje. Zbiranje šolskih potrebščin se bo zaključilo 11. avgusta. Takrat jih bosta Pošta Slovenije in Zveza prijateljev mladine Slovenije predali otrokom iz socialno ogroženih družin, ki jih bo predlagalo posamezno društvo. Akcija zbiranja finančnih sredstev bo potekala do 9. oktobra.

 

Oddaj komentar