Policisti bodo v soboto na derbiju med Mariborom in Ljubljano izvajali videonadzor

Ljudski vrt. Vir: arhiv Lokalec.si

v soboto, 2. oktobra 2021, bo ob 20.15 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana prvenstvena nogometna tekma 12. kroga Prve lige Telemach Slovenija med kluboma NK Maribor in NK Olimpija.

Vse obiskovalce prireditve policija obvešča, da bodo zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje.

Tehnična sredstva za videosnemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se običajno zbirajo navijači, v okolici stadiona, na samem stadionu, na tleh in v zraku.

Obenem vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo organizator tekme na vhodih na stadion izvajal t. i. “personalizacijo vstopnic”. “To pomeni, da se bo treba ob vstopu na stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico pa morate izpisati svoje osebne podatke. Storite to že pred prihodom na stadion, da ne bo po nepotrebnem prihajalo do gneče,” so zapisali pri mariborski policiji.

Vse obiskovalce prireditve tudi pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da, če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, te parkirajo na za to določenih mestih.

Oddaj komentar