Od jutri ponovno odprta informacijska pisarna Snage

Sedež Snage Maribor

V okviru rahljanja ukrepov za preprečevanje širjenja okužb s covid-19 bodo jutri, v sredo, 6. maja, za uporabnike ponovno odprli informacijsko pisarno, v kateri bo mogoče osebno urediti zadeve, povezane z ravnanjem z odpadki. V času poostrenih ukrepov pristojnih institucij so namreč bili uporabnikom na voljo prek telefona in elektronske pošte.

V informacijski pisarni lahko uporabniki naročijo odvoz kosovnih odpadkov, odvoz odpadkov s kesoni, kupijo vreče za mešane komunalne odpadke in odpadno embalažo, uredijo prijavo na odvoz odpadkov iz gospodinjstva in urejajo druge administrativne posle, povezave s to javno službo.

Informacijska pisarna bo uporabnikom na voljo po običajnem delovnem času, to je od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro. Obiskovalci bodo ob prihodu za zaščito svojega zdravja in zdravja zaposlenih morali upoštevati varnostne ukrepe, ki jih sicer že poznajo in veljajo na vseh zaprtih javnih površinah: v informacijsko pisarno bodo vstopali posamično, pri čemer bodo tudi pri čakanju na prostem morali poskrbeti za ustrezno varnostno razdaljo med čakajočimi, v prostorih je obvezno nošenje zaščitne maske ali druge ustrezne zaščite ustnega in nosnega predela, pred vstopom in ob odhodu si bodo razkužili roke.

Oddaj komentar