NK Maribor po dolgem premoru z zmagovitim nizom

Vir: Facebook stran NK Maribor

Po dolgem premoru so se Mariborčani na zelenice vrnili v zmagovitem ritmu.

Zasluženo, dovolj prepričljivo. Škoda za zadnjih 20 minut, ko smo nekoliko padli pod njihov vpliv, a je gledano v celoti za nami zelo dobra tekma. Pri rezultatih se nam sicer to ni poznalo, je pa treba priznati, da se je bilo kar težko po treh mesecih vrniti v tekmovalni ritem. V Domžalah smo se še ‘lovili’, zdaj smo naredili korak naprej in je že bilo neprimerno boljše. Ustrezala nam je tudi vremenska osvežitev, da smo bili v dobrem tekaškem ritmu vseh 90 minut,” je v pogovoru po dvoboju z Aluminijem za uradno spletno stran povedal Nemanja Mitrović.

Pika na i nedeljski predstavi: zmaga brez dobljenega zadetka, desetič v letošnjem prvenstvu.
Nekaj tekem pred tem nismo zadržali ničle. Zato smo vsi skupaj, ne samo mi iz obrambne vrste, še bolj veseli, da nam je uspelo in upam, da bo v prihodnje še čim več takšnih trenutkov. Spoznanje, da smo ob vrnitvi na igrišče povezali dve zmagi, pomeni le še dodaten motiv za nas. Gremo odločno naprej, s temeljito pripravo na naslednjo tekmo v Kranju. In znanim ciljem,” je povedal,

Nov teden prinaša novo priložnost za priključek k vrhu, na sporedu bosta dva igralna kroga.
Veliko tekem je še do konca, na voljo je 27 točk. Pred ponovnim začetkom prvenstva smo se zavedali, da bo vsaka tekma v končnici sezone finalna. Zdaj smo bližje vrhu, s tema uvodnima zmagama smo dali večji pritisk Olimpiji in Celju. Pestro bo in dramatično do konca, toda ostajamo le pri razmišljanju o vsaki naslednji tekmi.” je še doddal Mitrovič.

Otvoritev zadnje četrtine prvenstva bo za nas v četrtek, ob 18. uri, v Kranju. Triglav – Maribor.

Oddaj komentar