Na Zvezi prijateljev mladine Maribor iščejo prostovoljce

Foto: ZPM Maribor

Na Zvezi prijateljev mladine Maribor (ZPM) iščejo prostovoljce, ki bi bili pripravljeni sodelovati pri dejavnostih in programih za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov. To brez prostovoljcev ni možno, so zapisali na ZPM, zato vsako leto objavijo razpis.

Potrebujejo prostovoljce za pomoč pri izvedbi prostočasnih programov v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM), kjer se skozi vse leto vrstijo številne ustvarjalne delavnice, počitniški programi in prireditve. K prijavi na razpis vabijo vse, ki jih veseli delo z otroki in si želijo novih izkušenj. Rok za prijavo je 31. marec 2017.

zpm-mb-2

Pogoji
– dopolnjeno 16. leto starosti,
– smisel in veselje za delo z otroki in mladostniki,
– uspešno opravljeno usposabljanje (v organizaciji ZPM Maribor).
Več informacij najdete na njihovi spletni strani.

Vir: zpm-mb.si
Vir: zpm-mb.si

Prostovoljci na letovanjih
Brez prostovoljcev na ZPM ne bi mogli zagotavljati aktivnih počitnic in letovanj za približno 1.800 otrok iz regije. K sodelovanju vabijo prostovoljce, ki bi kot vzgojitelji ali športno rekreativni vzgojitelji želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki v Poreču, na Pohorju ali v Marburgu. Razpisujejo 144 prostih mest. Pogorji in svoja pričakovanja so zapisali v osmih točkah. Rok za prijavo pa je 31. marec 2017.

Oddaj komentar