Mariborski policisti pridržali tatova vstopnic za ligo prvakov

Slika je simbolična

Mariborski policisti so danes prijeli in pridržali oba osumljenca, ki sta včeraj, okoli 18.30 na ulici Borcev za severno mejo v Mariboru 36-letni Mariborčanki odtujila štiri vstopnice za ogled nogometnih tekem Lige prvakov v Mariboru.

Oškodovanka je na družbenih omrežjih ponudila v prodajo štiri vstopnice za ogled nogometnih tekem Lige prvakov v Mariboru, dve za ogled tekme med Mariborom in Sevillo in dve za ogled tekme med Mariborom in Liverpoolom. S takrat še neznancem sta se dogovorila za nakup in se včeraj okoli 18.30 sestala na parkirnem prostoru na ulici Borcev za severno mejo v Mariboru. Ob oškodovanki je bil tudi njen 63-letni očim, kupca pa je spremljal še en moški, takrat še neznanec. Zatem, ko sta si osumljenca ogledala vstopnice, ki so bile naprodaj, sta se nenadoma obrnila in z vstopnicami v rokah stekla stran, ne da bi jih plačala.

Boj za pravico
Oškodovankin očim je stekel za njima in neznanca, ki je imel v rokah vstopnice dohitel na ulici Heroja Mašere in Spasiča. Tam se mu je neznanec uprl in ga z neznanim predmetom porezal po nadlahti leve roke. Nato je stekel stran, vstopnice pa obdržal.
Policisti so osumljencema, 20-letniku iz Dogoš in 18-letniku iz Sovjaka, zasegli vsakemu po dve vstopnici in ju bodo kazensko ovadili mariborskemu tožilstvu zaradi suma storitve kaznivega dejanja roparske tatvine. Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora od enega do desetih let.

Oddaj komentar