VIDEO: Tavares: “Zdaj je čas, da zmagamo”

Mariborčane čaka tekma s prvim letošnjim evropskim tekmecem v ligi prvakov. To bo v skupini E moskovski Spartak, proti kateremu vijoličasti še niso igrali. Tekma bo jutri, v Ljudskem vrtu, s pričetkom ob 20.45. Vijoličasti napovedujejo borbo od prve minute.

Ekipi se doslej v evropskih tekmovanjih še nista pomerili. Maribor ima pred prvo tekmo dobro popotnico, saj je zadnjih sedem tekem v domačem prvenstvu neporažen, nazadnje je sicer proti Celju igral neodločeno 0:0. Spartaku v ruskem prvenstvu ne gre, med drugim je vknjižil poraza proti moskovskima CSKA in Lokomotivu, ter ima nekaj težav v obrambi.

A po besedah trenerja Darka Milanića, komaj čakajo jutrišnjo tekmo.

Prav tako v vlada igralskem kadru vijoličastih dobro vzdušje, ekipa se zaveda pomembnosti tekme kapetan, je danes povedal kapetan Marcos Tavares.

V Ljudskem vrtu, kjer je Stadion že nekaj dni razprodan, bo tako približno 12.500 gledalcev. Tisti, ki so ostali brez vstopnic, bodo lahko tekmo spremljali tudi na velikem zaslonu v središču mesta, kjer bo na Na trgu Leona Štuklja postavljena tako imenovana “fan cona”.

Tekmo bodo sodili nemški sodniki Deniz Aytekin, Mark Borsch in Guido Kleve.

Oddaj komentar