Mariborčanom brezplačno obveščanje o izklopih elektrike

Mariborčanom in številnim prebivalcem drugih krajev, ki jih z elektriko oskrbuje Elektro Maribor, je po novem na voljo brezplačno osebno obveščanje o izklopih elektrike oziroma prekinitvah distribucije električne energije. Uporabiti je možno spletno in mobilno aplikacijo.

Na Elektru Maribor so se odločili za celosten osebni način obveščanja o načrtovanih in nenačrtovanih prekinitvah distribucije električne energije, ki je prilagojen posameznemu uporabniku. Tak zagotavljajo brezplačno osebno obveščanje “o nenačrtovanih izpadih na srednjenapetostnem (SN) nivoju kot tudi o načrtovanih izklopih električne energije zaradi vzdrževalnih del.” Na oskrbnem območju Elektra Maribor sta uporabnikom na voljo spletna in mobilna aplikacija, ki omogočata brezplačno obveščanje o prekinitvah distribucije električne energije.

Vir: www.elektro-maribor.si

Spletna aplikacija je dostopna na spletni strani družbe Elektro Maribor, mobilna aplikacija ‘eStoritve Elektro Maribor’ pa je dostopna v Google Play (za Android) in v App Store (za iOS)“, so sporočili z Elektra Maribor. Dodajajo še, da zaradi novega osebnega načina obveščana o prekinitvah ni več potrebe po nadaljevanju tovrstnih objav na Facebooku. “Vse objave pa bodo seveda še naprej na voljo na naši spletni strani. Uporabnikom priporočamo, da čim prej pričnejo uporabljati spletno oz. mobilno aplikacijo za osebno obveščanje“, dodajajo na Elektru.

Oddaj komentar