FOTO: Študenti Alma Mater Europaea na Arehu pripravili smučarsko tekmovanje

Vir: Alma Mater Europaea

Športna sekcija študentov Team Alma Mater je minuli ponedeljek na Areškem Pohorju pripravila zimski športni dan, ki so se ga udeležili tako študenti kot zaposleni.

Čudovit sončen dan bo vsem ostal v nepozabnem spominu, so zapisali kasneje o vtisih športnega dne. “Na prvem večjem športem dogodku, organiziranim pod novim vodstvom in ekipo Študentske organizacije Alma Mater, smo dan preživeli na sončnem Arehu na Pohorju, kjer smo smučali, plesali in se zabavali,” je po dogodku povedal Jaka Poglavnik, predstavnik športne sekcije študentov Team Alma Mater, in dodal: “Organizirana je bila tudi tekma, v kateri so tekmovali študenti in tudi zaposleni. Z ekipo ŠOAM se veselimo prihajujočih dogodkov, ki jih bomo nedvomno ponovno izvedli z odliko. Zahvaljujem se vsem udeležencem športnega dneva, za dobro energijo in podporo ob organizaciji.”

Vir: Alma Mater Europaea

Ema Štemberger, podpredsednica Študenske organizacije Alma Mater,  pa je dejala: “Vzdušje je bilo nepopisno, polno energije in smeha. Glasba je dodala pravo mero zabave, medtem ko smo smučali in tudi prijateljsko tekmovali. “ Ob tem je omenila še: “Ta dan je bil odlična priložnost za sprostitev, zabavo, mreženje in zbliževanje študentske skupnosti. Včerajšnji smučarski dan je bil preprosto nepozaben. Mislim, da vsi že komaj čakamo na naslednji podoben dogodek in upamo na še večjo udeležbo.”

Vir: Alma Mater Europaea
Vir: Alma Mater Europaea

Najboljša mesta med ženskami so dosegle:
1. Katja Kumer
2. Urška Damiš
3. Maruša Kern

Najboljši med moškimi pa so bili:
1. Bor Moškon
2. Jan Dogariš
3. Maj Dogariš

Oddaj komentar