Ekipa Judo kluba Branik osvojila naslov ekipnega podprvaka v 1. slovenski ligi

Sobotna izvedba prve slovenske judo lige je prinesla izjemen uspeh ekipi Judo kluba Branik Maribor, ki je na koncu osvojila drugo mesto. Naslov je tretjič zapored osvojila ekipa Judo kluba Bežigrad.

Ekipa Judo kluba Branik je izvrstno pričela sobotne dvoboje in v prvem dvoboju premagala ekipo Impola iz Slovenske Bistrice 4:3. Dvoboj je odločil Enej Marinič, ki je v izjemni borbi premagal Vita Dragiča. Z zmago v prvem dvoboju so Branikovci nakazali naskok na sam vrh, vendar jih je že v naslednjem krogu presenetila ekipa Judo kluba Z’Dežele Sankaku, ki je zmagala z rezultatom 4:3.

Po zmagah nad ekipama TVD Partizan Ljutomer in Judo klub Acron Slovenj Gradec je sledil zaključni dvoboj z Judo klubom Bežigrad, ki je odločal o naslovu prvaka slovenske lige, saj so si tudi Bežigrajčani privoščili spodrsljaj proti ekipi iz Slovenj Gradca.

Po izenačenem dvoboju je zmagala ekipa Judo kluba Bežigrad, ki je osvojila naslov prvaka, Branikovci pa so se veselili prav tako izjemnega uspeha ob osvojitvi drugega mesta.

Za ekipo Branika so nastopili:

Gabriel Zadravec, Jaka Mirnik, Staš Kokotovič, Klemen Korže, Maj Garb, Urban Kuhar, Dmitry Chaynikov, Gal Bertalanič Žižek, Marko Karakaš, Žiga Grdadolnik, Jaro Vezjak, Peter Vezjak, Denis Šajher Kovačič in Enej Marinič.

Branikovci so se tako po dolgih letih veselili naslova podprvaka in nakazali naskok na sam vrh v prihodnji sezoni.

Oddaj komentar