Luka Šulić in drugi s koncertom za najmlajše člane bistriške glasbene šole

Luka Šulić, vir: Facebook Luka Sulic

Svetovno znan in priljubljen glasbenik glasbenega dua 2Cellos Luka Šulić bo eden od današnjih udeležencev dobrodelnega koncerta v telovadnici srednje šole v Slovenski Bistrici. Na koncertu bosta sodelovala tudi pevec in pianist Uroš Perić ter saksofonist Oto Vrhovnik, denar pa bodo porabili za nakup glasbil za najmlajše člane bistriške glasbene šole.

Vsakoletni že šesti dobrodelni koncert pripravljajo člani Lions kluba iz Slovenske Bistrice. S posebnim gostom Šulićem pa se bo predstavil orkester bistriške glasbene šole. Odrasli bodo z obiskom koncerta prispevali 12, mladina pa pet evrov.

Uroš Perić, vir: Facebook Uros Perich Perry

Potem, ko sta 2Cellos dvakrat zaporedoma napolnila Stožice, se je Luka Šulič odločil še za en samostojni nastop v Sloveniji.

Danes ob 19. uri bo v Slovenski Bistrici zaigral ob otrocih Glasbene Šole. Glasbeni spektakel bosta dopolnila izjemen vokalist in pianist Uroš Perič ter saksofonist Oto Vrhovnik. Koncert je dobrodelne narave, saj želi organizator humanitarno društvo Lions Klub Slovenska Bistrica zbrati denar za nakup glasbil in s tem zagotoviti še več mladih glasbenih navdušencev in med njimi morebiti novo glasbeno ikono kot je Luka. Ravno zaradi dobrodelnega namena in izjemne ljubezni do glasbe, se je Luka, član 2cellos, odločil za dobrodelni nastop. Obeta se nam nepozabno doživetje, otrokom spomin za življenje, organizatorju pa možnost, da ponese glasbo v svet in v prihodnost. 

Vir: Lokalec.si

Oddaj komentar