Bojan Požar bo (z)mešal štrene mariborski politiki

Bojan Požar.

Bojan Požar, eden najbolj razvpitih slovenskih novinarjev, se podaja v politiko. Očitno o njej ne bo več samo poročal in poizvedoval, pač pa jo želi soustvarjati. Napoveduje svojo udeležbo na letošnjih lokalnih in parlamentarnih volitvah.

Jutri se bo zgodil izredni kongres nekoč precej aktivne, zadnja leta pa “speče” Liste za Maribor, ki jo je vodil znani Mariborčan (nekdanji rektor mariborske univerze in nekdanji župan Maribora) Alojz Križman. Pričakovati je, da bo Požar na tem kongresu izvoljen za predsednika, kar bi (mu) omogočilo ključni preobrat: v rokah bi držal škarje in platno za preimenovanje Liste v svojo (politično) zamisel – Listo novinarja Bojana Požara. Podrobnosti še ni hotel razkriti, nam je pa potrdil, da je odločen poleti nastopiti na parlamentarnih, jeseni pa še na lokalnih volitvah v Mariboru. Več bo znanega kmalu.

3 KOMENTARJEV

  1. Ehhh… SPET!!! en HEPAN več , ki se bi/bo šel politiko – zaradi svojih (slabo) biznis zadev!!! Čisto slučajno ma ‘danes’ stalno bivališče v Hočah, jeseni pa bo v Mb, vmes pa je zaprisežen Močvirnik!!! Zadnji urednik biltena KOMUNIST od partije in še tega je spravil v bankrot!!! aHHAAAhhhahahaa

  2. Predstavi se che guevara, ti si prava prevara,skrivač in prav ti si velik HEPAN. Ti si pravi ultra komunist.
    Če bi te bilo kaj v hlačah bi se predstavo s svojim imenom in priimkom.
    Trdno sem prepričan, da bo ta stranka zmagovalna. Saj ima v novi stranki z novim imenom najbolj izobražene intelektualce, ki imajo znanje in natančno ve kaj bo potrebno storiti v Sloveniji.
    Skratka si slabič in HEPAN…

  3. No hvala bogu, da se je našel pravi politik ki ve kaj hoče !Prepričan sem ,da je to pravi človek brez dlake na jeziku !Že na intervjuju na RTV Maribor je odkrito povedal, da bo imel najboljše kandidate na Listi novinarja Bojana Požarja. Pri tem je zagotovil,da bodo izobraženi,strokovno usposobljeni tako na lokalnem in državnem nivoju.No takšnega človeka Maribor potrebuje. Poleg tega je tudi pravi mariborčan. Maribor in Slovenija potrebuje nove obraze in pozitivno energijo !

Oddaj komentar