Ana Pušovnik sporočila sanjskemu moškemu Gregorju Čeglaju “Se vidimo na sodišču”?

Gregor Čeglaj. FOTO: Facebook Sanjski moški

Ana Pušovnik, ki se je potegovala za sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, je na Instagramu objavila: “Se vidimo na sodišču.” Po poročanju več medijev je napovedala sanjskemu moškemu Gregorju Čeglaju tožbo. Se mar strast med njima, pa ne ljubezenska, ampak druga, ni ohladila?

Pošiljanje avtorskih fotografij brez dovoljenja

Vroča in huda razprava sicer med dvema akterjema poptevejske oddaje Sanjski moški traja že nekaj časa in videti je, da nista posebej prijazna drug z drugim. Čeglaj je ob vsem tem izgubil tudi profil na Instagramu, a nato si je naredil novega. Nekateri menijo, da je prav Ana Pušovnik prijavila njegov profil kot neprimeren, saj naj bi bila jezna nanj, ker naj bi z njega poslal avtorsko fotografijo, na kateri naj bi bila Ana. Sama je sicer dejala, da tega ni storila.

Posvetovala naj bi se z odvetnikom

Je pa po poročanju medijev Pušovnikova izjavila, da razmišlja o tožbi Gregorja Čeglaja in to popolnoma resno, z odvetnikom naj bi se celo že dogovarjala o višini odškodnine, saj bi rada pokazala, da se pošiljanje tujih posnetkov brez vednosti avtorja ne bi smelo zgoditi. A vseeno naj bi bila pripravljena se še pogovoriti s sanjskim moškim. A ta naj bi komentiral njeno napoved tožbe z besedami, da če nekdo namerava nekoga tožiti to naredi, če pa išče pozornost, pa čaka, da se ti javi. Omenil naj bi še, da gre za polnjenje ega, in zaželel: “Tako da – srečno s tožbo.”

Oddaj komentar