450 otrok povabili v kino

450 otrok iz socialno ogroženih družin je danes (lahko) odšlo v kino. Povabili so jih in jim omogočili tudi brezplačen prevoz do mariborskega Koloseja. Tako so se predstavniki podjetij Energija plus, Marprom in Kolosej povezali v dobrodelnosti.

Pri projektu, ki so ga poimenovali “Božični kino dan” je sodelovalo osem Centrov za socialno delo iz celotne severovzhodne Slovenije, od Ljutomera do Lovrenca na Pohorju. Podjetniki pa so s sodelovanjem izpolnili družbeno odgovorno naravnanost.

dobrodelni-kino

Energija plus je v tem mesecu donacije že predala Splošni bolnišnici Murska Sobota, Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča Ptuj ter Kliniki za pediatrijo UKC Maribor. »Naši kupci so pri nas vedno na prvem mestu. Cenimo njihovo zvestobo, veselimo se njihovih uspehov, z njimi pa smo tudi takrat, ko nas najbolj potrebujejo. Družbena odgovornost zato za nas ni projekt, temveč del poslanstva,« je poudaril Bojan Horvat, direktor podjetja. Njihovi pobudi so se z veseljem odzvali tudi ostali partnetji v projektu. “Prepričani smo namreč, da je izlet v Maribor in doživetje kino predstave izkušnja in spomin, ki bo otrokom ostala večno,” je poudaril Stipe Jerič, direktor Koloseja Maribor.
Tudi v Marpromu, ki je prevzel organizacijo prevozov otrok s spremljevalci, so bili navdušeni nad pobudo: ”Ena naših temeljnih usmeritev je skrb za partnerski odnos do strank in poslovnih partnerjev. S tem projektom smo zagotovili oboje, pri čemer je v prvi vrsti ključno, da smo lahko pomagali otrokom iz socialno ogroženih družin, kar nas še posebej veseli,” je poudaril Bernard Majhenič, direktor podjetja.

Oddaj komentar