28. maja bo Ribičija “preseljena” v dvorano Tabor

Vir: Facebook profil Ribičija Maribor

Potem ko je pred nekaj dnevi mariborska Ribičija zgorela do temeljev, so se glasbeniki, ki so zaznamovali “zlate čase” popularnih zabav, odločili, da priskočijo na pomoč. Konec maja v mariborski dvorani Tabor pripravljajo nostalgični, dobrodelni koncert.

Požar na Ribičiji, foto: M. Pigac
Požar na Ribičiji, foto: M. Pigac

Na Ribičiji je marsikdo preplesal svojo mladost. Tisti, ki so s svojimi koncerti navduševali obiskovalce, pa so se odločili, da bodo po požaru pomagali na način kot znajo – z dobrodelnim koncertom. “Mi tega ne organiziramo, ampak organizirajo izvajalci, glasbeniki“, je povedal lastnik lokala Zlatko Horvat. Sprva je bil proti ideji, “ampak sem se zavedal, da gre tudi za ljudi, ki imajo tu službe in potem sem pristal na to.”

Dvorana ne more biti zastonj
Aleš Antolinc je v imenu Športnih objektov Maribora potrdil, da so se z organizatorji koncerta dogovorili za termin 28. maja, a dvorane ne morejo oddati zastonj. “Bomo pa skušali znižati cene kolikor se da in se potrudili, da bo prireditev uspela. S tem bomo dodali namenu dodali tudi nek svoj delež“, je povedal Antolic. Pogodba v tem trenutku še ni zaključena, a glede na potrjen dogovor pričakujejo, da bodo dokumentacijo uredili takoj po praznikih. “Takrat pa bo steklo tudi vse ostalo, kot je logistična priprava, oglaševanje in promocija iz obeh strani“, dodaja Antolinc.

Oddaj komentar