Dobrodelni koncert združenja Koraki za korakce

Združenje Koraki za korakce pripravlja dobrodelni koncert Uresničimo sanje

Dobrodelno združenje Koraki za korakce v letošnjem letu praznuje jubilejno 10-letnico svojega delovanja. V ponedeljek, 4. novembra 2019, bodo v Kazinski dvorani SNG Maribor pripravili dobrodelni koncert Uresničimo sanje. Zbrana sredstva bo združenje namenilo logopedskemu oddelku Razvojne ambulante za otroke in mladostnike Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor za nakup pripomočkov za nadomestno komunikacijo.

V desetih letih je združenje Koraki za korakce z donacijami pomagalo več kot 50 organizacijam po vsej Slovenije. Opremili so več kot 20 gibalnic v mariborskih in okoliških osnovnih šolah, pomagali številnim društvom ter zavodom, Centru za sluh in govor Maribor, Centru za otroke z motnjami v razvoju mariborskega Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca, mariborski Kliniki za pediatrijo, Zvezi društev za cerebralno paralizo Sonček. Najpogosteje so namreč njihova prizadevanja namenjena za najrazličnejše potrebe pomoči potrebnih otrok.

Z zbranimi sredstvi Koraki za korakce pomagajo različnim organizacijam.

“Po tem, ko smo v maju ljudi dobrega srca združili na tradicionalnem, že 12. dobrodelnem pohodu skozi park, leto zaokrožamo s predprazničnim dobrodelnim koncertom. V ponedeljek, 4. novembra, vabimo v Kazinsko dvorano SNG Maribor, na dobrodelni koncert Uresničimo sanje,” sporočajo iz združenja Koraki za korakce. Na koncertu bodo obiskovalci skupaj z nastopajočimi umetniki Emilom Baronikom, Timom Ribičem, Nildo Luketič, Jernejem Luketičem, Igorjem Orešičem in Matejem Luketičem uživali v čudovitih arijah iz znanih oper.

Oddaj komentar