Iz Drave potegnili moško truplo

FOTO: arhiv lokalec.si

Včeraj, 6. marca, so gasilci in reševalci, na mariborskem Lentu iz Drave izvlekli truplo 80-letnega Mariborčana. Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, oglednica vzroka smrti na kraju dogodka ni mogla ugotoviti, zato je odredila sanitarno obdukcijo. Prav tako pa policija k pomoči poziva morebitne priče, ki bi pomagale pojasniti vzrok smrti.

“Ogled  kraja najdbe trupla so pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega  sodišča  v Mariboru in v navzočnosti dežurnega državnega tožilca iz   Okrožnega   državnega   tožilstva   v  Mariboru,  opravili  mariborski kriminalisti.  Ti  so  nekoliko  nižje od studenške brvi v reki Dravi našli tudi pokojnikovo kolo,” so sporočili iz PU Maribor.

Kot so še zapisali v sporočilu za javnost, obstaja domneva, da je pokojni s kolesom s pločnika zapeljal po nabrežini v reko Dravo, tam padel in se ob tem tako hudo poškodoval, da je ob tem umrl. Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo. Policija  do ugotovitev sodne obdukcije vseeno prosi vse morebitne očividce te  domnevne  nesreče, da se javijo Policiji na telefonsko številko 113 ali na  anonimni  telefon  Policije 080 1200 in nam pomagajo ugotoviti kdaj in zakaj je pokojni padel v reko Dravo.

Oddaj komentar