VIDEO: Vijoličaste na letališču pričakali navijači

Kljub temu, da so nogometaši Maribora zaradi okvare letala v Stockholmu morali preživeti dalj časa, kot so predvideli, je njihov prihod bil toliko slajši. Na mariborskem letališču, kjer so pristali danes okrog 15. ure, so jih pričakali navijači. Mariborčani so na Švedskem proti klubu AIK doživeli sladek poraz, ki jim je omogočil napredovanje v tretji krog kvalifikacij za ligo prvakov. Gre za zgodovinski uspeh vijoličastih.

Nogometaši Maribora so se danes vrnili iz švedskega Stockholma, kjer so sinoči do konca trepetali za uvrstitev v tretji krog kvalifikacij za ligo prvakov. Z golom Alexandra Cretuja v 117. minuti so si vendarle zagotovili napredovanja.

Trener Darko Milanič je poudaril, da je bilo ključno, da so do konca verjeli v uspeh. “Verjeli smo do konca in na našo srečo tudi uspeli,” je dejal Milanič.

Mariborčane v naslednjem krogu ponovno čaka obračun s skandinavskim klubom. tokrat se bodo pomerili z norveškim Rosenborgom. Že v soboto pa jih čaka prvenstvena tekma z Muro.

Pred nogometaši NK Maribor so v vsakem primeru štirje evropski obračuni, v primeru uspeha v tretjem krogu jih namreč čaka zadnji krog kvalifikacij za ligo prvakov, v primeru morebitnega neuspeha pa zadnji krog kvalifikacij za evropsko ligo.

Več  v videu:

Sprejem vijoličastih po včerajšni tekmi v Stockholmu

Sprejem vijoličastih po včerajšnji tekmi v Stockholmu

Gepostet von BK TV am Donnerstag, 1. August 2019

Oddaj komentar