To soboto v Mariboru 5. Dobrodelni Festival palačink

To soboto, 1. junija se bo v Mariboru na Trgu svobode odvil že 5. Dobrodelni festival palačink, ki ga prirejajo člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor.

Mesto Maribor bo prvo soboto v juniju že peto leto zapored ponovno gostilo Festival palačink. Člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor bomo za vse sladokusce pekli slastne palačinke, vi pa boste imeli možnost izbirati med več kot 20 različnimi nadevi.

“Festival bo v duhu dobrodelnosti saj bomo, v zameno za palačinko, zbirali prostovoljne prispevke za štipendiste Fundacije Leona Štuklja, ki se vsako leto podarijo nadarjenim dijakom in študentov iz socialno ogroženih družin in Fundacijo Mima za kritje stroškov športne vadbe nadarjenim športnikom iz socialno ogroženih družin,” pravijo člani Rotaract kluba Maribor. “Posladkajte se z nami in omogočite študij ter športno vadbo nadarjenim dijakom in študentom. Vabljeni vsi sladokusci, babice, dedki, otroci, starši in vsi stari in mladi, ki enostavno obožujete palačinke,” so še pozvali.

Oddaj komentar