Ob odprtju “Čopke” tudi Apres ski zabava

Po končani Zlati lisici in tekmovanjih FIS, ki se zaključujeta 11. januarja, bo na Mariborskem Pohorju znova v ospredju rekreativno smučanje, za smučarje pa ob dosedanjih progah pripravljajo še dodatna smučišča. Iz Maproma so sporočili, da z 12. januarjem tudi uradno odpirajo Čopovo progo

Odprtje Čopove proge bodo pospremili z zabavo po smučanju (Après Ski) na terasi Gondola Fun bara, ki se bo začela 12. januarja ob 13. uri. Iz podjetja Marprom so sporočili, da bodo med smučarje brezplačno razdelili 200 litrov vročega napitka.

visitpohorje_bolfenk_apresskicopka_fb-post-jan17

Z odprtjem legendarne “Čopke” bo smuka s Pohorja do doline možna po dveh progah – od četrtka bo namreč smučarjem ponovno na razpolago tudi celoten Snežni stadion,” so sporočili iz Maproma.

Na nekoliko manj zahtevni Čopovi progi bo poleg dnevne med četrtkom in soboto potekala tudi nočna smuka. Ta je Mariborčanom, ki imajo bonitetno kartico in ki z osebnim dokumentom izkažejo svoje stalno prebivališče, še naprej na razpolago za samo 10 evrov.

Ob omenjenih progah na Mariborskem Pohorju smo že 10. januarja prvič v letošnji zimski sezoni odprli tudi smučišče Pisker na Areškem Pohorju. Zaradi odprtja dodatnih prog je od tega tedna spet v veljavi redni cenik smučarskih vozovnic,” so še zapisali na Marpromu.

Oddaj komentar