FOTO: Razgalila se je in napovedala vnovično kandidaturo za predsednico Slovenije!

Martina Valenčič. Vir: Facebook, profil Martina Valenčič

Martina Valenčič, ki je pred leti že napovedovala predvolilni boj za funkcijo predsednice Republike Slovenije, je napovedala vnovično kandidaturo. To pa pravzaprav še ni vse.

“Napovedujem mojo vnovično kandidaturo za predsednico Slovenije v letu 2022,” je zapisala na družbenih omrežjih in zraven dala povezavo do specialnih fotografskih posnetkov, kot jih je sama imenovala. Gre za fotografije, na katerih v različnih pozah pozira na obali. Ob tem je zapisala: “Do predsedniških volitev je še kar nekaj časa, da se izpostavijo različne narodnostne in gospodarsko politične teme. V novinarstvu se govori, da je avgust čas kislih kumaric in vam želim zabavno popestriti poletno obdobje.”

Martina Valenčič. Vir: spletna stran www.predsednica.si

V objavi na Facebooku pa je še zapisala: “Hudo porazna družbeno politična in gospodarska situacija v Sloveniji in v svetu, me je prepričala, da ponovno kandidiram za PREDSEDNICO SLOVENIJE v letu 2022. LJUDSTVO, ZGANITE SE IN ME PODPRITE !” Ob tem še prosi, da ji ljudje pošljejo želje in komentarje.

Objava Martine Valenčič na Facebooku

Martina Valenčič ne napoveduje kandidature za predsednico republike prvič. To je storila že leta 2012, ko je pri kandidaturi priložila deset podpisov. Takrat se je prav tako promovirala s fotografijami, na katerih je bila pomanjkljivo oblečena.  Kandidaturo pa je napovedala tudi leta 2017. Leta 2012 se je sicer njen mož Boris Valenčič oklical za kralja, Martina Valenčič naj bi bila tako tudi kraljica.

Oddaj komentar