Dve avtobusni liniji v Mariboru z obvozom

Zaradi sanacije vozišča bo od 9. do 23. junija 2020 v Mariboru zaprt del Koroške ceste v bližini Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko. Tako bodo mestni avtobusi na liniji 15 Bresternica v omenjenem času vozili po spremenjeni trasi, so sporočili iz Marproma. V smeri proti Bresternici bodo nadaljevali vožnjo po Smetanovi ulici, od koder bodo zavili levo v Kočevarjevo ulico in nato desno ter se vrnili na ustaljeno traso. V smeri proti Košaškemu dolu bodo zapeljali v Strmo ulico in po tej na Lent, v nadaljevanju pa levo v Ribiško ulico in potem desno na ustaljeno traso.

Prav tako med zaporo Koroške ceste ne bo v uporabi avtobusno postajališče Koroška – trgovina proti Bresternici, v smeri Košaškega dola (mesta) pa bo izven uporabe postajališče Koroška cesta – FERI. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo varno ter udobno vožnjo z mestnimi avtobusi.

Spremenjena tudi trasa linije 21

Zaradi preplastitve asfaltnega vozišča bo od 10. do 19. junija 2020 v Mariboru popolnoma zaprt del Tržaške ceste med hišnima številkama 37 do 45. Mestni avtobusi na liniji 21 Ljubljanska–Tržaška c.–Merkur bodo tako v omenjenem času vozili po spremenjeni trasi. V smeri proti trgovskemu centru Merkur bodo z Jadranske ceste prej kot običajno zapeljali na Tržaško cesto, nato v prvem križišču zavili levo in kasneje desno ter se vrnili na ustaljeno traso. Po enakem obvozu se bodo avtobusi vračali proti središču mesta.

Med zaporo Tržaške ceste ne bodo v uporabi avtobusna postajališča Tržaška cesta – TUŠ, Tržaška cesta – Lesnina in Tržaška cesta – carinarnica v obe smeri. Nadomestno postajališče iz mesta bo Tržaški cesta – Elko, v smeri proti mestu pa postajališče Tržaška cesta – Vema. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo varno ter udobno vožnjo z mestnimi avtobusi, sporočajo iz Marproma.

Oddaj komentar