Staninvest do milijonov na vaš račun?

Vir: Facebook

V prvih pomladnih dneh je marsikoga pretresla objava, ki je zaokrožila po družabnem omrežju Facebook: “Novodobna goljufija na račun stanovalcev! Naš upravnik.si“. Ta isti dopis so nekateri prejeli tudi v poštne nabiralnike. Kot izhaja iz navedenega, naj bi si podjetje Staninvest na račun visokih cen položnic in astronomskih provizij, nabiralo milijonske dobičke.

 

položnice

Uporabniki Facebooka so množično delili in komentirali objavo. “Vedno sem imel občutek, da me okol prenašajo.“, “res so brutalni stroški pri njih“, “tam kjer se vrti vse okrog denarja, seveda ni poštenja, kdo pa sploh kontrolira tole mafijo“, je le nekaj primerov komentarjev, ki smo jih zasledili. Ljudje se sprašujejo, zakaj je treba plačevati vse postavke, ki so navedene ne položnici ter kaj se dejansko skriva pod vsemi temi številnimi poimenovanji. Iz navedbe na dopisu izhaja tudi, da naj bi bile Staninvestove cene za 40-odstotkov višje kot pri ostalih ponudnikih podobnih (upravniških) storitev. Na pojasnila Staninvesta kot tudi nekaterih konkurenčnih podjetij še čakamo.

Vir: Facebook
Vir: Facebook

3 KOMENTARJEV

  1. milivoj
    0 pred 51 sekundami
    Lopovi so ! pozabili so omenit da vsak od nas izvajalcev mora vrniti 30 do 50% njim, to pa ni nijer zavedeno. Če ne te odjebejo. Pač odpoved njim in drugam it to je rešitev.

Oddaj komentar